Pieter Schippers

Personen en familierecht, contractenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

 

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de advocatuur. Na werkzaam geweest te zijn geweest voor een middelgroot randstedelijk advocatenkantoor, heb ik mij in het vertrouwde Brabantse land als zelfstandig advocaat gevestigd.

 

Ik houd mij voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht. Graag sta ik u bij bij het beoordelen en opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden. Zonder al te veel omhaal, ingewikkelde constructies en met duidelijk taalgebruik, zodat overeenkomsten helder zijn, slechts voor 1 uitleg vatbaar en zo problemen kunnen worden voorkomen. Maar mocht het nodig zijn, dan treft u mij naast u in conflictsituaties en procedures. Maar altijd nadat ik u geadviseerd heb over het procesrisico en mogelijke andere oplossingen. Immers, gelijk krijgen moet wel betaalbaar blijven!

 

Daarnaast houd ik mij bezig met het personen- en familierecht. Liefde kent vaak een houdbaarheidsdatum. Maar als die datum, komt mag u van mij verwachten dat met respect voor de kinderen en het verleden dat u met uw voormalige partner heeft, regelingen getroffen worden –desnoods met tussenkomst van een rechter- waar iedereen in goede harmonie mee vooruit kan. Van een vechtscheiding wordt niemand beter.  Mocht uw ex-partner echter het onderste uit de kan willen, uw rechten ten aanzien van de kinderen willen ontnemen, dan mag u een standvastig en no-nonsens optreden van mij verwachten.

 

Kortom: denk eens wat vaker en eerder aan uw advocaat!  

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd als specialist op de volgende rechtsgebieden :

Civiel recht algemeen

Verbintenissenrecht/contractenrecht

Arbeidsrecht

Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.