top of page

Marloes van Zantvoort

Asielrecht en vreemdelingenrecht.

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ik ben de advocatuur ingegaan om mensen te helpen, daarnaast heb ik veel interesse in andere culturen en landen. Dit is samengekomen in het vreemdelingen- en asielrecht dat ik nog altijd met heel veel plezier doe. Ik heb een sociale instelling en een persoonlijke aanpak.

 

Ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waarbij ik toen al koos voor de specialisatie vreemdelingenrecht. Gedurende het laatste jaar van mijn studie werkte ik twee dagen in de week bij MR advocaten in Waalwijk.

In 2005 heb ik mede Collet Advocaten in Rotterdam opgericht. Na een half jaar vrijwilligerswerk in Namibië te hebben gedaan ben ik in juli 2007 beëdigd als advocaat. De focus heeft altijd op het vreemdelingen- en asielrecht gelegen. Verder richt ik mij op sociale zekerheidsrecht.

 

Ik ben lid van de VAJN en de SVMA (specialisatievereniging vreemdelingenrechtadvocaten). Daarnaast ben ik  lid van het EILN (European Immigration Lawyers Network).

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd als specialist op de volgende rechtsgebieden :

  • Asiel- en Vluchtelingenrecht

  • Vreemdelingenrecht

 

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

bottom of page